Østvendsyssel Old Boys & Grand Old Boys 2020

 

Hvem er vi ?

Historie
Østvendsyssel Turneringen blev stiftet midt i 1970'erne. Lå så i dvale for igen at opstå sidst i 1970'erne. I 1976 overtog Henry Nielsen formandssædet i Understed IF. Henry Nielsen blev også primus motor i Østvendsyssel samarbejdet for old boys fodbold. Og ingen er vist i tvivl om, at det især er ildsjælen Henry Nielsens fortjeneste, at turneringen har nået det stade, den befinder sig på i dag. I de seneste 40 år har Jens Sørensen, Bangsbo Freja, stået i spidsen for turneringen. Indtil 1997 blev der også spillet old girls håndbold i Østvendsyssel Turneringen.

Geografi
Østvendsyssel Turneringen for old boys og grand old boys fodbold er en sammenslutning af fodboldklubber langs østkysten af Vendsyssel - fra Nørreundby i syd til Strandby i nord - og i vest afgrænset af klubberne Tolne/Mosbjerg, Hørmested og Østervrå.

Turnering 2020
Østvendsyssel Turneringen består af 19 hold fra 17 forskellige klubber. 12 hold spiller Grand Old Boys, 7 hold spiller Old Boys.

Andre turneringer
Østvendsyssel Turneringen er én af flere old boys turneringer i Vendsyssel. De øvrige turneringer hedder Vendelboerne, Vestkysten, Midtvendsyssel, Horsens-Hammer og Hjallerup. Du kan spille Grand Old Boys fodbold i: Hjallerup, Vendelboerne og Østvendsyssel. Du kan spille Old Boys fodbold i alle turneringer - undtagen Hjallerup der er en ren grand old boys turnering.

VM
Hvert år i oktober spilles der om VM – Vendsysselmesterskabet - for old boys og grand old boys. Arrangør af finalestævnet er forrige års vinder af VM-trofæet for Old Boys. Alle årets vinderhold i landsdelens old boys og grand old boys turneringer deltager i VM - sammen med forrige års 2 mester-hold, der er fødte deltagere. Hvis de fødte deltagere også bliver puljevindere i årets turneringer, har disse puljers nummer 2 tillige ret til at deltage i VM.

Til top