Østvendsyssel Old Boys & Grand Old Boys 2019

 

Hvem er vi ?

Historie
Østvendsyssel Turneringen blev stiftet midt i 1970'erne. Lå så i dvale for igen at opstå sidst i 1970'erne. I 1976 overtog Henry Nielsen formandssædet i Understed IF. Henry Nielsen blev også primus motor i Østvendsyssel samarbejdet for old boys fodbold. Og ingen er vist i tvivl om, at det især er ildsjælen Henry Nielsens fortjeneste, at turneringen har nået det stade, den befinder sig på i dag. I de seneste 40 år har Jens Sørensen, Bangsbo Freja, stået i spidsen for turneringen. Indtil 1997 blev der også spillet old girls håndbold i Østvendsyssel Turneringen.

Geografi
Østvendsyssel Turneringen for old boys og grand old boys fodbold er en sammenslutning af fodboldklubber langs østkysten af Vendsyssel - fra Flauenskjold i syd til Skagen i nord - og i vest afgrænset af klubberne Tolne/Mosbjerg, Hørmested og Østervrå.

Turnering 2017
Østvendsyssel Turneringen består af 20 hold fra 17 forskellige klubber. 10 hold spiller Grand Old Boys, 10 hold spiller Old Boys.

Andre turneringer
Østvendsyssel Turneringen er én af flere old boys turneringer i Vendsyssel. De øvrige turneringer hedder Vendelboerne, Vestkysten, Midtvendsyssel, Horsens-Hammer og Hjallerup. Du kan spille Grand Old Boys fodbold i: Hjallerup, Vendelboerne og Østvendsyssel. Du kan spille Old Boys fodbold i alle turneringer - undtagen Hjallerup der er en ren grand old boys turnering.

VM
Hvert år i oktober spilles der om VM – Vendsysselmesterskabet - for old boys og grand old boys. Arrangør af finalestævnet er forrige års vinder af VM-trofæet for Old Boys. Alle årets vinderhold i landsdelens old boys og grand old boys turneringer deltager i VM - sammen med forrige års 2 mester-hold, der er fødte deltagere. Hvis de fødte deltagere også bliver puljevindere i årets turneringer, har disse puljers nummer 2 tillige ret til at deltage i VM.

Til top